Hva er REST?

REST, Romanian Estate er et rumesk selskap. Forretningsideen er å hjelpe nordmenn til å realisere sin drøm om feriebolig i syden til lav pris. Romania er et marked som er ukjent for de fleste utlendinger og derfor vanskelig å komme inn i. Rest jobber mot eiendomsmeglere i de større byene. Andre steder som på landsbygden, har vi egen jurist som tar seg av det formelle.

REST er ikke en eiendomsmegler i vanlig forstand. Disse oppnår høy provisjon når salgsprisen er høy. REST tar fast pris på sine tjenester. Vi er kjøpers representant og jobber for lavest mulig pris slik at du skal bli fornøyd. Vi vet at dette er vår beste reklame. Med god kunnskap om markedet og lokale forhold har vi de beste forutsetninger for å oppnå riktig pris.
Det er noen feller å gå i når en kjøper eiendom i utlandet. Vi gjør viktige undersøkelser før handelen for å senke risikoen for at du skal få problemer.

Hvordan jobber vi?
Arbeidskraft er rimelig i Romania. Vi har derfor råd til å jobbe spesielt med hver enkelt kunde. Når du tar kontakt med vår norske representant, kartlegger vi hva slags eiendom du er interessert i. Vi gir deg praktiske råd og antyder hva du kan forvente å betale. Så starter jakten på passende alternativer. Når vi har funnet passende prospekter, presenteres disse for deg med bilder og annen informasjon.

Våre medarbeidere vil ta godt vare på deg mens du er i romania for å besikte prospektene. Når du så ønsker å kjøpe en bolig, vil REST overvåke handelen med sin egen jurist.

Eierne av REST
Hovedeier i selskapet er nordmannen Erling Grønlund som også tar seg av kundekontakten i Norge. Han driver dette prosjektet ved siden av sitt daglige virke i en databedrift i Oslo. Erling snakker rumensk og kjenner Romania godt gjennom mange års virksomhet i landet. Han har selv hatt feriehus her i over 14 år. Familien trives godt i de spennende og barnevennlige omgivelsene og de fleste feriene tilbringes derfor her i huset på landet.

I Romania har bedriften en jurist, Emil Stan som sørger for papirarbeidet. Rares Bonifate leder jobben med å finne de gode prospektene. Rares behersker engelsk svært godt og har god kjennskap til hva nordmenn forventer gjennom sine mange besøk til Norge. Både Emil og Rares er medeiere i bedriften.

© 2005 EG Consult, Tussevn 3, 2016 Frogner, Tlf (+47) 63 82 15 15, mob: (+47) 907 64 742