Egne aprikostrær

Fantastisk turterreng

Frukttrær overalt

Hvem vil vel sole seg og
bade i kø?

Klikk på et av bildene
for å åpne lysbildeserie
fra vindistriktet Pietroasele.


Hus på landsbygden

Landsbygden i Romania minner på mange måter om det livet som vi hadde i Norge tidlig på 1900 tallet. Alle har bedre tid - tid til å snakket med hverandre, tid til å bruke hestekjerre, tid til å arbeide med jorda for hånd. Her møter du ikke bare roen, men også det ekte Romania, gjestfriheten, nysgjerrigheten, hjelpsomheten og det herlige klimaet som sommeren gjennom holder seg på 22-32 grader.

Det er flere grunner til at vi har vaglt å holde oss i området rundet byen Buzau med mange av våre prospekter. Fantastisk skjønn natur. Elven Buzau som er lite forurenset og velegnet til bading. Det er bare 60-90 min med bil fra hovedflyplassen. Lave priser på eiendommer. Stor gjestfrihet.

Hus m/ utsikt
Pris: NOK 64.000, omkostninger NOK 3.000
Velholdt lite hus med 3 rom og lite kjøkken. Ca 1,5 mål tomt med frukttrær og druer. Flott utsikt over landsbyen og dalen. Ingen flere hus lengre opp så man går rett ut i herlig turterreng. Rolige omgivelser. Bading ca 10 km til elven Buzau.

Hus med herlig hage
Pris: NOK 56.000, omkostninger NOK 3.000
Eiendommen ligger midt i den rolige landsbyen Strezeni. Du ser ikke så mye til naboene på grunn av all den frodige vegetasjonen som er her. Det er åser rundt, men hagen er flat og er et fantastisk utgangspunkt for blomster og plen, frukt, druer og grønnsaker.

40 mål tomt med hus
Pris: ca NOK 175.000, omkostninger NOK 23.000
Her er det god plass til det meste som du måtte ønske deg. Deler av eiendommen er beplantet med druer og frukttrær, men mesteparten har vært brukt til mais. Ligger i svært rolige omgivelser i en liten landsby i en liten dalarm i fjellkjeden Carpatene. Huset trenger noe reparasjon.

Vi har tilgang til flere eiendommer. Ta kontakt dersom du er interessert.

 © 2005 EG Consult, Tussevn 3, 2016 Frogner, Tlf (+47) 63 82 15 15, mob: (+47) 907 64 742